Rio

Blogg

RIO og Veien Tilbake arrangerer ruskonferanse 10-11 desember

Påmelding her.

Program her.

Sammen inviterer vi kommunehelsetjenestene, private og offentlige behandlingsinstitusjoner, NAV, Friomsorgen, bruker- og interesseorganisasjoner, og andre interesserte til en to dagers fagkonferanse med workshop på Gardermoen (se mer info under påmelding og program). Vi har en rekke foredragsholdere som vil presentere det de brenner for på sine fagfelt og som vil belyse nye temaer i rusdebatten. Noen av temaene kan være kontroversielle for noen. 

Og det mener vi er viktig for å bringe bredde og nye ideer inn i rusfeltet.

Helseminister Bent Høie åpner konferansen. Deretter har vi plenumsforedrag med lederen for Ruseformutvalget, førstestatsadvokat hos Riksadvokaten, Runar Torgersen og psykologspesialist Kari Lossius, før vi deler oss i arbeidsgrupper.

Vi har ni foredragsholdere som kjører parallellsesjoner der hver deltager kan velge to foredrag de kan delta på. (Se program her:Brosjyre.pdf).

Dagen avsluttes med en paneldebatt med flere av foredragsholderne. Paneldebatten ledes av Kenneth Arctander Johansen fra RIO. Vi ønsker å motivere til videre samarbeid mellom deltagerne på konferansen for å skape et best mulig tilbud til brukerne.

Vi har laget en konferanse som er utfordrende, lærerik, aktiv og annerledes. På dag 2 starter innleder professor emeritus Sverre Nesvåg, så kjører vi workshop der vi i grupper diskuterer hvordan vi sammen kan skape et bedre rusfelt, der vi tar med oss inspirasjon fra foredragene og kommer med egne innspill. Hver gruppe presenterer det de har kommet fram til på slutten av dagen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *