RIO reStart

RIO ReStart er et rehabiliteringstilbud for deg som har gjennomført rusbehandling eller soning, og som ønsker rusfrihet, arbeid og et verdig liv. Du finner oss på vakre Bragdøya i Kristiansandsfjorden.

Dagtilbud.

For å få plass må du være rusfri, ha gjennomført rusbehandling eller soning og du må stille på jobb fem dager i uken. Faste rammer, forpliktende deltakelse og personlig ansvar er kjernen i dette dagtilbudet.

Arbeidstrening.

Arbeidstreningen består i restaurering av bygninger, hytter, båter og vedlikehold av turløypene på Bragdøya. Det finnes båtbyggeri, snekkerverksted, mekanisk verksted og gårdsbruk.

Kurs og selvutvikling.

Vi har kurs i alt fra personlig økonomi til båtførerbevis og dykkersertifikat. Turer på vann og på land og mye frisk luft i sosialt samvær er også en del av programmet.

Samarbeidspartnere.

Bragdøya kystlag er vår viktigste samarbeidspartner som stiller alle øyas fasiliteter til disposisjon. De gir oss arbeidsoppgaver og praktisk veiledning i arbeidstreningen. NAV, Gatejuristen, Sørlandsparken næringsforening, Kirkens Bymisjon og Kriminalomsorg i frihet er også viktige samarbeidspartnere.

Brosjyre.

Du kan lese brosjyren her.

Kontaktpersoner

BENTE RØSTAD Prosjektleder
Mobil 41 66 54 85

JENNY KJØNNÅS Aktivitetsleder
Mobil 97 49 74 24