Rio

Blogg

300 000,- til oppstart av RIO Bergen!

Som et resultat av budsjettforliket mellom byrådspartiene i Bergen og Bergen SV, fikk RIO kr 300 000,- til å starte opp RIO Bergen.

«-Jeg er kjempeglad for at vi har fått disse midlene til å starte opp RIO lokalt i Bergen. Jeg gleder meg til å sette i gang arbeidet med å etablere lokallaget sammen med resten av gjengen i styret», sier styreleder Anne-Pia Lystrup.

Resten av styret består av André Nilsen (nestleder), Rebekka Lossius, Cathrine Frederich og Maryam Noor.

Daglig leder i RIO, Kenneth Arctander Johansen, er også godt fornøyd med at vi har mottatt et starttilskudd til etablering av RIO Bergen. «Vi har en kompetent styreleder og et flott styre som jeg gleder meg til at setter RIO på kartet i Bergen. Jeg ønsker å takke byrådspartiene og SV for å ha tilgodesett oss midler i budsjettforliket. Vi kommer til å gå i dialog med politikerne umiddelbart for å snakke om hvordan vi kan bidra best mulig for å markere viktige standpunkt for personer med rusutfordringer i Bergen, som jo er Norges vakreste by» sier Johansen med et stort smil.

Budsjettavtalen kan du se her:

https://forrige.sv.no/bergen/2021/12/14/fortsatt-fattigdomsloft-og-historisk-klimasatsing/?fbclid=IwAR1KtIgLxysPhBbUUcNO3HzvmXyMa3VOAAngiUWKN4zuuqb19IjUVR9CW_I

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *