Rio

Blogg

Tom-Kristian Tommen Hermo og Eva Pay inn i RIO sitt styre

RIOs årsmøte valgte to nye styremedlemmer, Tom-Kristian Tommen Hermo fra og Eva Pay fra Moss. Samtidig ble Siv-Elin Reitan fra Narvik og Elin Larsen fra Trondheim valgt som vararepresentanter i en ny periode.

RIO sitt styre. Fv: Siv-Elin Reitan (vara, Narvik), Tom-Kristian Tommen Hermo (Hammerfest), Kari Lossius (Bergen), Finn Arctander (Nesodden), Bente Røstad (Kristiansand), Eva Pay (Moss).

Hermo er lokalpolitiker i Hammerfest og har flere verv for RIO. Blant annet sitter han i brukerrådet til Finnmarkssykehuset og brukerrådet på Samisk Nasjonal Kompetansetjeneste (SANKS) -psykisk helsevern og rus. 

Pay har tidligere vært både frivillig, ansatt, og styremedlem i RIO. Hun er sosionom, holder på med en mastergrad i sosialt arbeid,  har erfaring som ruskonsulent og representerer RIO i Østfold.

Samtidig takket to styremedlemmer, Tone Irene Meisdalen og Fredrik Nilsson, av på årsmøtet.

Fv: Fredrik Nilsson og Tone Irene Meisdalen.

Meisdalen har vært styreleder i en årrekke og Nilsson har vært styremedlem i to år. Begge har vært med og styrt RIO inn i en ny tid, frem til dette årsmøtet da RIO blant annet ble en medlemsorganisasjon og vedtok en politisk plattform.

Styreleder, Finn Arctander, takket begge to for sin formidable innsats for RIO gjennom sine verv, og årsmøtet viste sin takknemlighet med stående applaus.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *