Rio

Blogg

Nytt styre valgt på RIOs årsmøte 2021

Den 27. mars ble det avholdt årsmøte i RIO. Det ble valgt nytt styre, valgkomité og gjort vedtektsendringer. Nye vedtekter finner dere her. Årsmøteprotokoll finner dere her.

Valgkomiteens innstilling stil styret ble enstemmig vedtatt og disse ble valgt:

Styreleder: Finn Arctander er økonomiutdannet og sosialfaglig utdannet, har vært styreleder i to år for RIO og har lang erfaring som administrerende direktør og med styreverv i mellomstore virksomheter

Nestleder: Kari Lossius er psykologspesialist, har vært styremedlem i RIO i to år og har lang fartstid som fagperson og leder på rusfeltet.

Styremedlem: Siv Elin Reitan har lang erfaring som frivillig og som ansatt i RIO. Hun er undertiden daglig leder for Marborg sin Cafe Exit i Narvik.

Styremedlem: Mohammed Hersi har stiftet brukerorganisasjonen MIO (Minoritetenes Interesseorganisasjon og er en person med ett brennende engasjement for minoriteter på rusfeltet. Han har også vært frivillig i RIO over en periode.

Styremedlem:  Heidi Hansen har lang fartstid i RIO og har jobbet mye gatenært.

Varamedlem:  Kjetil Haare er medlem med brukererfaring som har stor interesse for å delta og videreføre det bra arbeider RIO gjør.

Varamedlem:  Maha Ali er medlem og frivillig som kan tilføre mye til RIO spesielt når det kommer til kvinner med minoritetsbakgrunn.

De som ikke var på valg og som sitter i styret er: Tom-Kristian Tommen Hermo, Karl Olaf Sundfør (ansattes representant), Fredrik Nilsson (vara til ansattes representant).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *