Rio

Blogg

Anne-Pia Lystrup blir regionsansvarlig i vest

Anne-Pia Lystrup begynte 1. januar 2022 som regionsansvarlig i Vest. Fra tidligere er hun erfaringskonsulent, leder for Normal Bergen, styremedlem i Normal Norge, og styreleder for det nystiftede RIO Bergen. I og med at hun nå er regionsansvarlig planlegger hun å stille sin posisjon som styreleder for RIO Bergen til disposisjon.

Selv om Lystrup er bosatt i Bergen, vil hun ha ansvaret for å koordinere RIOs virksomhet i hele Vest-Norge.

Jeg er godt fornøyd med ansettelsen av Lystrup av flere årsaker. RIO har over tid jobbet for å etablere oss i Bergen og fikk i år et tilskudd fra Bergen kommune til dette formålet. Derfor er det flott at vår nye regionsansvarlige er bosatt og godt kjent i byen. Hun en dyktig person med viktig kompetanse som RIO har behov for, sier daglig leder Kenneth Arctander.

RIO er veldig opptatt av å ivareta våre frivillige, og vi ønsker alltid flere medlemmer velkommen, både deg som ønsker å være aktiv og deg som ikke ønsker det. Bor du i Vest og ønsker å bli medlem, kanskje ønsker du å bidra med å representere RIO aktivt? Jobber du med rus og avhengighet og har noen spørsmål, trenger råd eller ønsker å finne en brukerrepresentant til ditt prosjekt? Ta kontakt med Anne-Pia på tlf.nr: 416 98 090.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *