Rio

Blogg

Siv-Elin Reitan, regionsansvarlig RIO Nord-Norge

Siv-Elin Reitan fra Narvik startet i september opp som regionsansvarlig for RIO i Nord-Norge. Siv-Elin har vært en del av RIO siden 2011, og hun har også vært en sentral ildsjel under oppbyggingen av MARBORG´s Exit i Narvik, et tilbud hun enda er med å drive. Siv-Elin har inntil nå vært en del av sentral styret i RIO der hun har sittet som frivillig representant, et verv hun nå bytter ut med å bli regionsansvarlig i nord og sekretær for lokallaget til RIO i Troms og Finnmark.

Siv-Elin har tidligere jobbet som Case Manager i Fact Ofoten Narvik, men i dag jobber hun ved Rus seksjon Narvik (Nordlandsklinikken), som Behandler

Det er en erfaren dame som nå overtar roret i nord for RIO, og Siv-Elin har gjennom sine mange år som brukerrepresentant bygget opp et godt kontaktnett som kommer til nytte når hun nå skal dirigere RIO sine tropper i Nord-Norge.

Vi er meget tilfreds med å ha fått en så dyktig medarbeider inn i stillingen som regionsansvarlig for Nord-Norge, og ønsker henne lykke til i jobben.

Ønsker du kontakt med RIO i nord, ta kontakt med Siv-Elin Reitan på telefon 976 41 433 eller e post siv-elin.reitan@rio.no

 

Asbjørn Larsen

Nestleder RIO

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *