Rio

Blogg

Samlingen for erfaringskonsulenter i Nord-Norge

Fra 16. til 17. november har erfaringskonsulenter i Nord-Norge muligheter til å møtes til samling i Bodø.

For sjette gangen arrangerer statsforvaltern i Nordland, Brukerorganisasjonene RIO og MARBORG,  sammen med kompetansesentrene NAPHA og Korus nord- en samling for erfaringskonsulenter i Nord-Norge. Nytt av året er bidrag fra Erfaringssentrum som med-arrangører.

Samlingen er spesielt viktig å delta på da den gir erfaringskonsulentene i nord mulighet for kompetanseheving samtidig som en har anledning til å bli kjent med andre i samme stilling og dele felles erfaringer når en treffes i Bodø. Her får en altså muligheten til å utvikle og utveksle erfaringer samtidig som man blir bedre kjente med både brukerorganisasjoner, kompetansenettverk og Erfaringssentrum.

Samlingen arrangeres på Radisson Blue Hotel Bodø. Dag en er for erfaringskonsulenter, imens dag to er for erfaringskonsulenter samt deres ledere. På denne måten får også kommunene og sykehusene muligheter til lære mer om hvordan aktørene arbeider andre steder i Nord.

Meld deg på her:

Erfaringskonsulentsamling – Nord Norgeapp.checkin.no

https://app.checkin.no/event/59097/erfaringskonsulentsamling—nord-norge

 

 

For erfaringskonsulenter som skal delta på årets samling (nov 2023) i Bodø, er det i år mulighet for å søke om reisetilskudd. Årets konferanse knyttes til et prosjekt ved Regional kompetansetjeneste for arbeid og psykisk helse, og vi ønsker at så mange som mulig at regionens erfaringskonsulenter får mulighet til å delta. Vi ber fortrinnsvis om samlet søknad for alle erfaringskonsulenter ansatt i samme tjeneste.

For å kunne behandle søknader trenger vi følgende opplysninger:

  • Kontaktinformasjon (Navn, epost, tlf):
  • Arbeidsted:
  • Stillingsstørrelse og arbeidstittel:

Søknaden sendes på mail til: unni.kolstad@nordlandssykehuset.no , og innen 1.09.2023

Eventuelle spørsmål kan rettes til kontaktpersoner:

Unni.Kolstad@nordlandssykehuset.no eller  Barbara.Juliana.Stenvall@nordlandssykehuset.no

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *