Rio

Blogg

Kafé X får nå en halv stilling ekstra!

Under årets arrangement «Grilling i Bakgården» som er et samarbeid mellom Kafé X, Buktafestivalen og Aron Mat ble det stor jubel da Ordfører Gunnar Wilhemsen (Ap) og representanter fra de andre rødgrønne partiene deltok for å dele sommerens gladnyhet! Posisjonen i kommunestyret vil nemlig denne uken foreslå at det bevilges penger til en ekstra halv stilling til Kafé X.

Daglig leder Nina Rossing har siden boblet over av glede da stillingen vil bidra til å fortsette det gode tilbudet Kafé X ønsker å bringe videre, og gir rom for større kapasitet til å glede og hjelpe flere!

Wilhemsen poengterer at kafeen har et utrolig stort aktivitetsnivå, og er viktig for mange, og han lar seg imponere over arbeidet kafeen legger ned!

I dag har Kafé X to ansatte, samt støtter seg på frivillig innsats som gjør at de kan holde dørene åpne for den rusfrie møteplassen hver dag unntatt søndager. Det er en viktig arena for sosial nettverksbygging, og det er åpent hele sommeren, samt høytids- og helligdager. Ved å drifte kafeen gjennom kun to stillinger er det et sårbart tilbud, men daglig leder Nina Rossing viser til at en ekstra halv stilling vil bedra til et langt mer stabilt og trygt tilbud i henhold til sykdom og fravær. I fremtiden hadde vi selvsagt ønsket oss en ekstra hel stilling, men hun er veldig glad bevilgningen nå kommer på plass og at politikerne ser viktigheten av Kafé X sitt tilbud! Videre vil det være viktig for oss at stillingen som i første gang blir ut året innarbeides i kommunens budsjetter fremover!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *