Rio

Blogg

Bente Røstad blir fagansvarlig i RIO

Vi er glade for å kunne informere om at Bente Karlsen Røstad blir fagansvarlig for RIO fra 01. mai. Røstad har vært en betrodd medarbeider i RIO i ni år.

Gjennom syv år bygget hun opp og drev et veldig godt ettervernstilbud på Sørlandet, Rio Restart. Der bidro hun sammen med de andre ansatte og frivillige i prosjektet til at mange mennesker fikk bedre liv etter avsluttet behandling eller fengselsopphold.

I 2013 ble hun nominert til Tara-prisen for årets modigste kvinne. Av datteren sin. Hun fikk 3. Plassen. I 2017 kalte Fædrelandsvennen henne for Venneslas modigste kvinne da hun kjempet mot motstanden mot etableringen av tilpassede boliger for personer med samtidig rus- og psykiske lidelser. Røstad har også deltatt i TV-serien ‘Forført av spriten’ som bidro til å skape åpenhet rundt og fjerne stigma forbundet med kvinner og alkoholproblemer.

-RIO har med denne ansettelsen en mer variert og progressiv ledelse med et fokus på fagutvikling. Dette vil styrke oss faglig og det vil bidra til en bedre representasjonen på rusfeltet, sier daglig leder Kenneth Arctander Johansen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *