RIO ReStart

RIO ReStart er et rehabiliteringstilbud for deg som har gjennomført rusbehandling eller soning, og som ønsker rusfrihet, arbeid og et verdig liv. Du finner oss på vakre Bragdøya i Kristiansandsfjorden.

Dagtilbud.
For å få plass må du være rusfri, ha gjennomført rusbehandling eller soning og du må stille på jobb fem dager i uken. Faste rammer, forpliktende deltakelse og personlig ansvar er kjernen i dette dagtilbudet.

Arbeidstrening. Arbeidstreningen består i restaurering av bygninger, hytter, båter og vedlikehold av turløypene på Bragdøya. Det finnes båtbyggeri, snekkerverksted, mekanisk verksted og gårdsbruk.

Kurs og selvutvikling.
Vi har kurs i alt fra personlig økonomi til båtførerbevis og dykkersertifikat. Turer på vann og på land og mye frisk luft i sosialt samvær er også en del av programmet.

Samarbeidspartnere. Bragdøya kystlag er vår viktigste samarbeidspartner som stiller alle øyas fasiliteter til disposisjon. De gir oss arbeidsoppgaver og praktisk veiledning i arbeidstreningen. NAV, Gatejuristen, Sørlandsparken næringsforening, Kirkens Bymisjon og Kriminalomsorg i frihet er også viktige samarbeidspartnere.


Brosjyre.
Du kan lese brosjyren her.

Kontaktpersoner contact_ico
BENTE RØSTAD Prosjektleder
Mobil 41 66 54 85

JENNY KJØNNÅS Aktivitetsleder
Mobil 97 49 74 24

top

Kontakt oss

Politikere, byråkrater, fagpersoner, brukere, pårørende, journalister og alle andre kan ta kontakt med oss for opplysninger og rådgivning.

Postadresse
RIO Rusmisbrukernes Interesseorganisasjon
Storgata 39, 0182 Oslo
post@rio.no

Fakturaadresse
rio@faktura.poweroffice.net

Informasjon om
Personvern
Cookies

Følg oss