Kafe X

I 2004 åpnet vi dørene til Norges første brukerstyrte rusfrie møteplass. Siden den gang har kafeen utviklet seg til å bli en viktig del av det totale rehabiliteringstilbudet i Tromsø. Du finner oss i Vestregata 66.


Tilbud.
Vi tilbyr en rusfri møteplass for deg som har eller har hatt rusutfordringer. Vi bowler, går turer, går på kino og i teater. Vi ser film og fotball i kafeens kjellerlokaler og mye mer.

Nettverksbygging. I trygge og sosiale omgivelser er kafeen en fin arena for nettverksbygging og nye venner. Også dere som ikke har hatt rusutfordringer er hjertelig velkommen.

Servering.
Vi serverer varm og gratis mat alle dager. Kaffe er også gratis, men mineralvann må du betale selv. Det er lov å gi driks. Driksen kommer brukerne av kafeen til gode.

Samarbeidspartnere. Vår viktigste samarbeidspartner er Tromsø kommune som bidrar med fast tilskudd og lokaler. Brukerorganisasjonen Marborg er også en trofast støttespiller både praktisk og økonomisk. Andre bidragsytere er Tromsø Open Air Festival, Tromsø Idrettslag og mange av Tromsøs loger, foreninger og lag.

 

Kontaktpersoner contact_ico
JIMMY PEDERSEN Leder
Mobil 45 07 15 95

NINA ROSSING Leder
Mobil 92 62 87 20

top

Kontakt oss

Politikere, byråkrater, fagpersoner, brukere, pårørende, journalister og alle andre kan ta kontakt med oss for opplysninger og rådgivning.

Postadresse
RIO Rusmisbrukernes Interesseorganisasjon
Postboks 6609, St. Olavs plass, 0129 Oslo
post@rio.no

Fakturaadresse
Postboks 29, 1401 Ski
regnskap@rio.no

Følg oss