Kafe kom inn

I april 2016 var det Kafe kom inn sin tur til å åpne dørene til en rusfri møteplass. Kafeen har som mål å være en del av rehabiliteringstilbudet i Kirkenes. Du finner oss i Klavenessgate 4.


Tilbud.
Vi tilbyr ett rusfritt miljø for deg som har eller har hatt, rusutfordringer.  Vi har bordtennis, biljard, dart og brettspill. Kafe kom inn arrangerer også kinoturer, spaserturer og trening.

Nettverksbygging. I trygge og sosiale omgivelser er kafeen en god arena for nettverksbygging og for å finne nye venner. Også dere som ikke har hatt rusutfordringer er hjertelig velkommen.

Åpningstider. Tirsdager og fredager fra 10.00 – 15.00.

Servering. Vi serverer varm og gratis mat, men det er lov å gi driks likevel. Driksen kommer brukerne av kafeen til gode.

Samarbeidspartnere. Våre viktigste samarbeidspartnere er Smyrna som bidrar med lokaler og Rema 1000 som bidrar med mat.  Disse gjør det mulig å drive kafeen i dag med begrensede midler til rådighet. 

Kontaktpersoner contact_ico
JAN TORE RASVIK Leder
Mobil 400 45 952

top

Kontakt oss

Politikere, byråkrater, fagpersoner, brukere, pårørende, journalister og alle andre kan ta kontakt med oss for opplysninger og rådgivning.

Postadresse
RIO Rusmisbrukernes Interesseorganisasjon
Postboks 6609, St. Olavs plass, 0129 Oslo
post@rio.no

Fakturaadresse
Postboks 29, 1401 Ski
regnskap@rio.no

Følg oss